dinsdag 24 november 2015

Rijschool Meijer Almere

Wij zijn al bijna 20 jaar als rijschool werkzaam in Almere, vele leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs gehaald.
Wij staan voor kwaliteit zijn transparant, geen verassingen achteraf maar duidelijk naar onze leerlingen.
Bij ons no-nonsense maar gewoon goede rijles! zodat je met een zeker gevoel de weg op gaat.
Als je, je rijbewijs hebt gehaald is het belangrijk dat je ook met vertrouwen de weg op gaat, en niet dat je dan voor verassingen komt te staan omdat je in situaties komt die je tijdens je rijlessen nog nooit hebt meegemaakt.
Zo heb je rijscholen die adverteren met examens in makkelijk gebied geen moeilijke verkeers situaties en zo snel mogelijk slagen, is dat het enige wat telt? zo snel mogelijk? zo goedkoop mogelijk en ga straks maar de weg op, in het drukke verkeer waar je in situaties terecht komt en niet weet hoe je dan moet handelen. Veel mensen die bij deze rijscholen hun rijbewijs hebben gehaald durven niet in drukke grote steden te rijden of rijden helemaal niet meer maar dan heb je hem wel heel snel gehaald.
Vaak krijgen wij ook mensen die snel hun rijbewijs hebben gehaald maar niet de weg op durven en dan weer met lessen beginnen.
Maarja snel en goedkoop zijn wel vaak toverwoorden, tuurlijk willen wij dat je snel je rijbewijs haalt maar niet dat je van schade en schande wijs wordt na je rijopleiding.
Wij geven als advies altijd les meerdere keren per week zodat de lesstof goed blijft hangen, wees goed gemotiveerd bereid je voor op je volgende les dit scheelt je al aanzienlijk in je lessen, wij willen niet zoveel mogelijk lessen verkopen maar een goede bestuurder afleveren op de weg.
Wij hebben ook altijd een leuke actie voor onze leerlingen, zodat je ook voordeliger uit bent maar ook goede rijlessen krijgt voor een scherpe prijs.

Maand ActieGeen opmerkingen: